Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!

Καλοκαιρινά αρώματα. Top tips για μεγαλύτερη διάρκεια

Posted by g30rg3 12/11/2018 0 Comment(s) Γενικά,Σώμα,
Ο ζεστός καιρός απαιτεί μια πιο ντελικάτη προσέγγιση στα αρώματα για αυτό και συγκεντρώσαμε τις κορυφαίες συμβουλές των beauty experts για να επιλέξεις το σωστό άρωμα για το καλοκαίρι αλλά και να ενισχύσεις την διάρκεια του στις ζεστές μέρες και στις ακόμα πιο καυτές καλοκαιρινές νύχτες!
Καταρχάς το άρωμα έχει να κάνει με αυτό που αγαπάς εσύ, με την μυρωδιά που θέλεις να αντιπροσωπεύει εσένα αλλά πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν κάποιες παραμέτρους που διαφοροποιούν τα αρώματα λόγω ζέστης. Λόγω της μεταβλητότητας των μορίων της μυρωδιάς , τα αρώματα μυρίζουν ισχυρότερα στη ζέστη αλλά δεν διαρκούν τόσο, έτσι τα ελαφριά αρώματα εσπεριδοειδών μπορούν να χάσουν τον χαρακτήρα τους, και τα πιο βαριά αρώματα μπορούν να γίνουν υπερβολικά ισχυρά. Στην περίπτωση που το αγαπημένο σας άρωμα χάνει πιο εύκολα την επίδρασή του, προτιμήστε τους καλοκαιρινούς μήνες μικρότερα μπουκαλάκια 30-50ml (είναι εύχρηστα για την ανανεωση του) ή αλλάξτε το μια πιο έντονη σύνθεση. Στην περίπτωση που επιλέγεις διαφορετικό άρωμα για το καλοκαίρι σε γενικές γραμμές το γιασεμί και η γαρδένια έχει την τάση να αναπτύσσεται πολύ όμορφα στη ζέστη.
Ό, τι κι αν επιλέξετε, μην βάζετε το άρωμα στην περιοχή του στήθους, καθώς το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο στον ήλιο: δοκιμάστε τα εσωτερικά των αγκώνων, πίσω από τα γόνατα και τον αυχένα του λαιμού, καθώς τείνουν να είναι λιγότερο εκτεθειμένα.
Ακόμα μπορείς να κρατήσεις το αγαπημένο σου άρωμα αλλά να το φοράς με άλλο τρόπο! Στην περίπτωση που υπάρχει η αντίστοιχη εκδοχή του σε hair mist, ένας πολύ καλός τρόπος για να μυρίζεις υπέροχα χωρίς να είναι υπερβολική η μυρωδιά, είναι ψεκάζεις τα μαλλιά σου. Τα μαλλιά συγκρατούν το άρωμα πιο αποτελεσματικά από το δέρμα, επειδή είναι πιο πορώδη. Για περισσότερη ένταση, συνδυάστε διαφορετικές υφές με το ίδιο άρωμα - χρησιμοποιώντας και το αντίστοιχο body lotion που φορεμένα μαζί δημιουργούν μια όμορφη, λεπτή εκδοχή της μυρωδιάς. Τέλος για να σε συνοδεύει το άρωμα σου ακόμα περισσότερο μπορείς να ψεκάσεις από απόσταση το κάτω μέρος της μπλούζας ή του φορέματος σου!
Αγαπημένες καλοκαιρινές μυρωδιές στο BEAUTYHALL είναι τα Blue scents γιατί λόγω της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων τους δίνουν την δυνατότητα για layering των αρωμάτων με eau de toilette body lotion, hair & body oil και όλες τις επιλογές για να την πιο αρωματική φροντίδα, καθώς και τα Monoi Tiki που επίσης έχει πληθώρα επιλογών αλλά και γιατί το κλασσικό λαδάκι τους άνετα φοριέται και σαν το πιο καλοκαιρινό body lotion!