Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!
Hawkins & Brimble Water Pomade 100ml

Aqua (Water), Ceteareth-25, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PVP, Glycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Polysorbate 20, PEG-75 Lanolin, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, PEG-90m, Caramel, Disodium EDTA, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Silica, Coumarin, BHT.

Πομάδα νερού για styling

Αν αναζητάτε το προϊόν για περιποιημένο και άψογο στυλ στα μαλλιά σας, αυτό είναι το water pomade της Hawkins & Brimble. Αυτή η πομάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νωπά ή στεγνά μαλλιά για να δημιουργήσετε ένα κομψό, μοντέρνο αποτέλεσμα. Περιέχει λάδι Tsubaki από το ιαπωνικό φυτό Tsubaki και λάδι καρύδας που βοηθούν στη βελτίωση της κατάστασης των μαλλιών χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα. Λάδι tsubakiΤο λάδι tsubaki χρησιμοποιείται για να μαλακώσει τα μαλλιά, να τα κάνει πιο λαμπερά και να επιδιορθώσει την ψαλίδα. Χρησιμοποιείται επίσης για να προστατέψει τα μαλλιά από περιβαλλοντικούς παράγοντες και την ξηρότητα.

Χωρίς: Parabens, Χρωστικές ουσίες, SLS/SLES,Ορυκτέλαια. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Δουλέψτε μια μικρή ποσότητα πομάδας με τα δάκτυλα, περάστε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά και φορμάρετε. Προσοχή: Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε άμεσα με νερό.

Hawkins & Brimble Water Pomade 100ml

  • Κωδικός Προϊόντος: HAW022
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 12,45€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 10,04€