Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!
asap Beautiful Skin Pack

Ενημερωθείτε από τις πληροφορίες που δίνονται, στο κάθε προϊόν.

Ιδανικό για δοκιμή και αρκετά πρακτικό για τα ταξίδια

Περιέχει: 

  • moisturising daily defence SPF50+ 50ml: Ειδικά σχεδιασμένο να αναπληρώνει τα βασικά επίπεδα ενυδάτωσης, ενώ παρέχει ευρύ φάσμα προστασίας από τις βλαβερές ακτινοβολίες UVA/UVB. Το Hyaluronic Acid αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος, ενώ μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Το Niacinamide βελτιώνει την εικόνα του ώριμου δέρματος, διεγείρει το κολλαγόνο, ρυθμίζει τις υπερμελαγχρώσεις και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος στην ακτινοβολία UV. Αφήνει το δέρμα λείο και απαλό. Ιδανική βάση για make-up.
  • daily exfoliating facial scrub 50ml: Το Daily Exfoliating Facial Scrub βελτιώνει την εμφάνιση και την υφή του δέρματος από την πρώτη εφαρμογή. Λείοι, σφαιρικοί, βιοδιασπώμενοι κόκκοι και AHAs, απομακρύνουν ήπια τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Ενισχύει την διείσδυση των προϊόντων που ακολουθούν στο δέρμα. Ενισχύει την κυτταρική ανανέωση και αναδεικνύει ένα νεανικό δέρμα. Το δέρμα δείχνει λαμπερό, φρέσκο και ανανεωμένο. Αρκετά ήπιο για καθημερινή χρήση. 
  • daily facial cleanser 50ml: Μία σύνθεση oil free που καθαρίζει ήπια το δέρμα από το make-up και τους ρύπους. Περιέχει AHAs που αποβάλλουν ήπια τα νεκρά κύτταρα. Ισχυρά αντιοξειδωτικά, όπως White Tea, που διατηρεί την ακεραιότητα του κολλαγόνου, προάγοντας σφριγηλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. Βελτιώνει την εικόνα του θαμπού, φωτογηρασμένου και γηρασμένου δέρματος. Αφήνει στο δέρμα αίσθηση αναζωογόνησης και καθαριότητας. Σύνθεση που δεν προκαλεί ξηρότητα. 

asap Beautiful Skin Pack

  • Κωδικός Προϊόντος: 1926
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 72,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 58,06€