Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!
Dermalogica Ultracalming Treatment Kit
Ενημερωθείτε από τις πληροφορίες που δίνονται, στο κάθε προϊόν.

UltraCalming™| Ανάπλαση


Τα προϊόντα της σειράς UltraCalming™ περιέχουν την αποκλειστική σύνθεση, που έχει αποδειχτεί με κλινικές μελέτες ότι, ελέγχει τις διεργασίες που οδηγούν στη νευρογενή φλεγμονή και τη φλεγμονή μέσω του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλούν ευαισθησία στο δέρμα.


Για ευαισθητοποιημένο δέρμα

Αυτό το σετ προϊόντων για τα ευαισθητοποιημένα δέρματα, περιέχει προϊόντα που βοηθούν στην ανακούφιση του κνησμού, της ευαισθησίας και της ερυθρότητας που προκύπτει σαν αντίδραση του δέρματος  λόγω του ευαίσθητου ή ευαισθητοποιημένου δέρματος.


Περιέχει: 

UltraCalming Cleanser 50ml (απαλό, καθαριστικό κρεμοζέλ), UltraCalming redness reliefe essense 50ml (καταπραϋντικό, δροσιστικό σέρουμ), UltraCalming Serum Concentrate 10ml (το αντίδοτο για την ευαισθητοποίηση του δέρματος), Calm Water Gel 10ml (προστατευτικό ενυδατικό για το ξηρό ευαίσθητο δέρμα).

 

Οφέλη

  • Βοηθά στη ρύθμιση των εσωτερικών και εξωτερικών παραγόντων που διεγείρουν την ευαισθητοποίηση του δέρματος.
  • Βοηθά το δέρμα να ηρεμήσει, το καταπραΰνει και μειώνει τον ερεθισμό.
  • Βοηθά στην ενίσχυση του προστατευτικού φραγμού του δέρματος για ένα πιο υγιές δέρμα.

Μέγεθος: 1 τεμ / 4 προϊόντα


ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Εφαρμόζετε το UltraCalming Cleanser σε υγρό δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό, και πάνω από κλειστά μάτια, με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλένετε καλά ή αφαιρείτε με μαντηλάκι. Απλώνετε το Redness Relief Essence στο πρόσωπο και το λαιμό με τα μάτια κλειστά. Συνεχίζετε εφαρμόζοντας πλούσια ποσότητα του UltraCalming Serum Concentrate  στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Τελειώνετε εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα Calm Water Gel στο πρόσωπο και το λαιμό.

 

Η συμβουλή μας

Δεν είστε σίγουροι ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιήσετε; Χρησιμοποιήστε τα όλα σε αυτή τη βολική travelsize συσκευασία και αισθανθείτε την διαφορετική αίσθηση στο δέρμα σας.Dermalogica Ultracalming Treatment Kit

  • Product Code: 111167
  • Availability: In Stock
  • 40.00€
  • Ex Tax: 32.26€

Tags: Dermalogica Ultracalming Treatment Kit, 111167, Καθαριστικά Προσώπου