Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!
Bio-Therapeutic bt-sonic 2.0 by Dermalogica (1 τμχ)

 bt-sonic- Φορητή συσκευή καθαρισμού προσώπου

Από σήμερα μπορείτε να έχετε το κορυφαίο σύστημα καθαρισμού του προσώπου σας για οικιακή χρήση με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η χρήση του bt-sonic® παρέχει επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου σε μόλις 2 λεπτά αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και απίστευτα λαμπερό. Προτείνεται από τους ειδικούς της dermalogica. 

Αντιμικροβιακή Σιλικόνη Κεφαλής: Η τριγωνική κεφαλή καθαρισμού κατασκευάζεται αποκλειστικά από τον κώνο της Bio-Therapeutic Azul Sili, αξιοποιώντας την τεχνολογία ιόντων αργύρου, γνωστής για τις περιεκτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιμικροβιακές της ιδιότητες.

Πλήκτρο Ενεργοποίησης: Πιέστε μία φορά για την ενεργοποίηση της συσκευής και πιέστε ξανά για το κλείσιμό της.

Εγκατάσταση/ Αφαίρεση Μπαταριών:  Κρατήστε το bt-sonic πάνω από τη μπλε γραμμή της συσκευής και περιστρέψτε απαλά τη βάση της μονάδας αριστερόστροφα για να ανοίξει και προς τα δεξιά για να κλείσει. Αφαιρέστε και αντικαταστήστε τις μπαταρίες όπως απαιτείται. Μην υπερβάλλετε 

Καθαρισμός της Συσκευής: Καθαρίστε το bt-sonic μετά από κάθε χρήση, ξεπλένοντας τη βούρτσα της κεφαλής με ζεστό νερό ή σκουπίστε με το εγκεκριμένο απολυμαντικό πανί EPA. ΠΡΟΣΟΧΗ: Νo μην βυθίζετε τη συσκευή στο νερό.

Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας 

 1. Η συσκευή δεν προορίζεται για χρήση από ή για παιδιά. 
 2. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή μόνον όπως περιγράφεται στο παρόν εγχειρίδιο. Μην χρησιμοποιείτε εξαρτήματα που δεν παρέχονται από τον κατασκευαστή. 
 3. Μην βυθίζετε τη συσκευή σε υγρό. 
 4. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή υπό την επήρεια αλκοόλ ή υπνηλίας. 
 5. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή, εάν οποιοδήποτε τμήμα της έχει υποστεί φθορά.

Τεχνικές Προδιαγραφές 

 • Διαστάσεις: 1.5” W x 7.1” H 
 • Βάρος: 0.8 kg 
 • Παροχή Ρεύματος: 2AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται στη συσκευασία) 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Σχεδιασμένο για χρήση δύο φορές την ημέρα με προϊόντα καθαρισμού και απολέπισης. Το bt-sonic καθαρίζει το δέρμα, απομακρύνει τέλεια όλους τους ρύπους και τις τοξίνες της επιδερμίδας, τα υπολείμματα μακιγιάζ, επιτρέποντας την καλύτερη διείσδυση του καθαριστικού dermalogica, για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Επιμείνετε σε περιοχές με συμφόρηση σμήγματος. Μετά την χρήση του το δέρμα είναι απαλότερο, πιο φωτεινό και προετοιμασμένο για την εφαρμογή του κατάλληλου ενυδατικού προϊόντος.

 1. Εφαρμόστε καθαριστικό σε υγρό δέρμα.
 2. Πιέστε το πλήκτρο ενεργοποίησης της συσκευής.
 3. Κάντε απαλές, κυκλικές κινήσεις με την κεφαλή του bt-sonic κατά μήκος του μετώπου, της μύτης, στο πηγούνι και τα μάγουλα.
 4. Πιέστε το πλήκτρο απενεργοποίησης της συσκευής.
 5. Ξεπλύνετε το πρόσωπο και προχωρήστε με την προσωπική σας θεραπεία φροντίδας δέρματος.

Bio-Therapeutic bt-sonic 2.0 by Dermalogica (1 τμχ)

 • Κωδικός Προϊόντος: BT-bt20
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 120,00€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 96,77€

Ετικέτες: Bio-Therapeutic bt-sonic 2.0 by Dermalogica (1 τμχ), BT-bt20, Beauty Tools