Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!
Color Recover Ανοιχτό Καστανό

Ανανεώστε το χρώμα των μαλλιών σας σε δευτερόλεπτα!

Η πρωτοποριακή και πατενταρισμένη  «προστατευτική χτένα» Καλύπτει τις γκρίζες ρίζες σε δευτερόλεπτα, χωρίς να λεκιάζετε το τριχωτό της κεφαλής, το δέρμα και τα ρούχα σας. Μία μη παρεμβατική φόρμουλα που δεν μπορεί να βλάψει τα μαλλιά και το δέρμα.

  • Καλύπτει τις γκρίζες ρίζες σε δευτερόλεπτα.
  • Η πρωτοποριακή και πατενταρισμένη  «προστατευτική χτένα» βοηθάει στην καθαρή και με ακρίβεια εφαρμογή του σπρέι στις γκρίζες ρίζες χωρίς να λεκιάζει το τριχωτό της κεφαλής, το δέρμα και τα ρούχα σας.
  • Ταιριάζει με όλες τις διαφορετικές αποχρώσεις μαλλιών και είναι συμβατό με όλες τις διαθέσιμες βαφές μαλλιών του εμπορίου.
  • Μοναδική φόρμουλα, βασισμένη στο νερό και το αλκοόλ που το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση.
  • Δεν περιλαμβάνει Οξυζενέ, Αμμωνία, PDD ή MEA συστατικά.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

1) Πώς να χρησιμοποιήσω το Color Recover; 

Πρώτα βήματα:

α) Ταιριάξτε την απόχρωση του Color Recover με το χρώμα των μαλλιών σας διαλέγοντας ανάμεσα από τις 2 διαφορετικές οικογένειες χρωμάτων που προσφέρονται.
β) Χρησιμοποιείστε τοColor Recover σε καθαρά, στεγνά μαλλιά, όπου πριν δεν τα έχετε περιποιηθεί με κάποια κρέμα μαλλιών, μάσκα κ.α.
γ) Ανακινείστε καλά πριν από κάθε χρήση.
δ) Σιγουρευτείτε ότι η χτένα είναι καλά τοποθετημένη στο δοχείο.


2) Πώς το εφαρμόζω στα μαλλιά μου;

α) Ανασηκώστε τούφες από τα μαλλιά σας σε γωνία 90° μοιρών.
β) Τοποθετήστε την προστατευτική χτένα του Color Recover στο σημείο που επιθυμείτε να βάψετε τα μαλλιά σας και εισάγετε την χτένα ανάμεσα στα μαλλιά σας μέχρι το σημείο της διακεκομμένης γραμμής επάνω στην χτένα.
γ) Πιέστε προς τα κάτω τη λαβή κάνοντας μικρούς και γρήγορους ψεκασμούς για να βάψετε τα μαλλιά σας.
δ) Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε ψεκάζοντας με το Color Recover περιμετρικά των σημείων που θα βάψετε τα μαλλιά σας και έπειτα να ξεκινήσετε να βάφετε τα σημεία που το γκρίζο είναι εμφανές.
ε) Όπως σηκώνετε τη χτένα από τα μαλλιά σας, αυτομάτως χτενίζονται και τα σημεία εκείνα των μαλλιών σας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε ότι η βαφή θα διανεμηθεί σε όλο το τμήμα που βάψατε τα μαλλιά σας
στ) Τέλος, χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών ή περιμένετε 5 λεπτά μέχρι τα μαλλιά σας να στεγνώσουν τελείως.

Color Recover Ανοιχτό Καστανό

  • Product Code: CLB02
  • Availability: In Stock
  • 11.90€
  • Ex Tax: 9.60€