Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!

Μένουμε σπίτι, φροντίζουμε το πρόσωπο μας

Posted by valitsa 29/03/2020 0 Comment(s) Πρόσωπο,

Μένουμε σπίτι, φροντίζουμε το πρόσωπο μας

 

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το πρώτο και βασικότερο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας μας και η βάση της ομορφιάς του δέρματος. Είναι απαραίτητος για να απομακρύνουμε τους ρύπους, τη σκόνη, τα νεκρά κύτταρα και το μακιγιάζ, τους κύριους δηλαδή παράγοντες που προκαλούν ερεθισμούς και φλεγμονές (μελάγχρωση, ακμή, ευαισθητοποίηση) και κατ΄ επέκταση να διευκολύνουμε τη διείσδυση των δραστικών συστατικών των καλλυντικών που θα χρησιμοποιήσουμε.

 

Αρκούν 2 με 3 λεπτά δύο φορές τη μέρα, πρωί και βράδυ, για να φροντίσουμε σωστά την επιδερμίδα μας, προσφέροντας αναζωογόνηση και λάμψη στο πρόσωπό μας. Ειδικότερα, η περιποίηση του προσώπου μας το βράδυ είναι το Α και το Ω. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η… μέρα του δέρματός μας ξεκινά από το προηγούμενο βράδυ! Έτσι λοιπόν είτε έχουμε ξενυχτήσει είτε όχι, είτε μένουμε σπίτι, πρέπει να το φροντίσουμε ώστε να είναι υγιές και λαμπερό. Πόσω μάλλον αν κουβαλάμε το μακιγιάζ όλης της ημέρας…

 

Κάθε τύπος δέρματος χρειάζεται εξατομικευμένο είδος καθαριστικού. Στο beauty hall θα βρείτε καθαριστικά ανάλογα με τις ανάγκες και το τύπο τις επιδερμίδας σας.

  1. Υπερμελάγχρωση-φωτογήρανση: Exuviance optilihgt Daily Prep 100ml
  2. Ευαισθητοποιημένο δέρμα: Dermalogica Ultracalming cleanser
  3. Ξηρό δέρμα:  Murad Prebiotic 4 IN 1 MultiCleanser 148ml
  4. Λιπαρό δέρμα: Juliette Armand Elements clarifying cleanser gel 210ml

Επιλέξτε το σωστό καθαριστικό προσώπου και απολαύστε τα οφέλη ενός καθαρού και υγιούς δέρματος.

 

Τάνια Σίννη, Αισθητικός 

Cosmetic Beauty Advisor