Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!

6 τρόποι για να μη φριζάρουν τα μαλλιά από την υγρασία

Posted by valitsa 06/12/2018 0 Comment(s) Μαλλιά,

 

H υγρασία είναι ο Νο1 εχθρός των μαλλιών που μας ταλαιπωρεί διαρκώς και μας σπάει τα νεύρα. Κι όμως, δεν είναι και τόσο δύσκολο να τη νικήσουμε. 6 μόλις βήματα αρκούν… Και να θυμάστε: τα καλά ενυδατωμένα μαλλιά είναι εκείνα που δεν απορροφούν την υγρασία του αέρα.

 

Βήμα 1: Προμηθευτείτε ένα ξηρό σαμπουάν. Θα απορροφήσει τη λιπαρότητα από τις ρίζες και έτσι θα παραταθεί η διαδικασία του λουσίματος μέχρι το επόμενο ίσιωμα. Ιδανικό γι’ αυτήν την περίπτωση είναι το Philip Martin's Σαμπουάν Maple Wash, που αποθηκεύει την υγρασία στο εσωτερικό της, χαρίζοντας μεταξένια υφή.

 

Βήμα 2: Στεγνώστε τα μαλλιά σας κατευθείαν μετά το λούσιμο. Μην τα τρίβετε επίμονα με την πετσέτα. Ένα απλό πέρασμα είναι αρκετό.

 

Βήμα 3: Μην ξεμπερδεύετε τα μαλλιά σας με... βάναυσο τρόπο. Προσέξτε ιδιαίτερα τις άκρες για να αποφύγετε το σπάσιμο της τρίχας.

 

Βήμα 4: Πριν χρησιμοποιήσετε πιστολάκι, απλώστε λίγη ποσότητα από το Philip Martin's Infusion Cream, που είναι ιδανικό για την προστασία από τη θερμότητα. Επίσης, θα ελέγξει το φριζάρισμα και θα δώσει όγκο χωρίς να βαρύνει τα μαλλιά.

 

Βήμα 5: Κάθε, μα κάθε βράδυ χτενίζετε τα μαλλιά σας πριν πέσετε για ύπνο. Θα απομακρύνετε τους ρύπους και θα ξεπλέξετε τους κόμπους. Super tip να χρησιμοποιήσετε λίγο λάδι στις άκρες για το φριζάρισμα. Το Philip Martin's Infinito περιέχει εξαιρετικά φυσικά συστατικά που προστατεύουν τα μαλλιά από τη φθορά του styling, χαρίζουν εξαιρετική και σταθερή λείανση και λάμψη χωρίς να βαραίνουν ή να λαδώνουν τα μαλλιά.

 

Βήμα 6: Να κουρεύεστε συχνά. Όσο πιο υγιές το μαλλί τόσο λιγότερες οι πιθανότητες για φριζάρισμα.