Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!

Το must-have φυσικό beauty brand που χρησιμοποιούν οι Celebrities

Posted by valitsa 30/01/2019 0 Comment(s) Γενικά,Περιποίηση άκρων,Πρόσωπο,

 

ΤΟ MUST-HAVE ΦΥΣΙΚΟ BEAUTY BRAND ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ CELEBRITIES

 

Ξεκίνησε το 2013 και έκτοτε αφού έχουν κερδίσει αμέτρητα βραβεία ομορφιάς δεν αποτελεί έκπληξη οτι είναι αγαπημένα και των διασήμων, όπως η Poppy Delevigne, Chloe Moretz & Emma Wtson. Αν και εσυ λατρεύεις τα πολυδραστικά προϊόντα τότε η βραβευμένη σειρά Dr.PAWPAW είναι ακριβώς για σένα! Μπορείς να χρησιμοποιείς το Dr.PAWPAW Original Balm για διάφορες χρήσεις από κρέμα χεριών έως lip balm, για να σταθεροποιήσεις αυτές τις τρίχες που πετάνε στα μαλλιά, για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες μέχρι και σαν φυσικό highlighter.

 

Το βασικό συστατικό είναι το Paw Paw, το φρούτο από το φυτό Carica Papaya, το οποίο έχει υποστεί ζύμωση. Το Paw Paw φημίζεται για τις φυσικές θεραπευτικές του ιδιότητες και καταπραύνει και θρέφει σώμα και μαλλιά. Ακόμα μπορείς να επιλέξεις απο τα Dr.PAWPAW με χρώμα, το Tinted Peach Pink και το Tinted Ultimate Red balm και να χρησιμοποιείς ως ρουζ, κραγιόν και σκια!

 

Τέλος το new entry της σειράς αποκλειστικά για τα μαλλιά επίσης τα κάνει όλα! Το “It Does It All” 7 σε 1 είναι το τέλειο προϊόν για το στέγνωμα των μαλλιών σας καθώς προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα, τα λειαίνει προσθέτοντας λάμψη, μειώνει την ψαλίδα και τα ξεμπερδεύει ευκολότερα!