Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!

Γιατί το Υαλουρονικό Οξύ είναι το μυστικό όπλο του δέρματος σου

Posted by valitsa 18/01/2019 0 Comment(s) Γενικά,Ομορφιά και Επιστημονικές Καινοτομίες,Πρόσωπο,

 

Θέλεις να πας την ενυδάτωση του δέρματός σου στο επόμενο επίπεδο; Αυτό το εξαιρετικά δυνατό συστατικό θα πρέπει να βρίσκεται στην ενυδατική σου κρέμα. 

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια υπερ-ενυδατική ουσία που μπορεί να συγκρατήσει 1.000 φορές το βάρος της σε νερό. Λειτουργεί σαν σφουγγάρι συγκρατώντας νερό από το περιβάλλον και βοηθά το δέρμα σε όλες τις ηλικίες και σε κάθε τύπο δέρματος. 

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα συστατικό που το σώμα - και το δέρμα μας - δέχονται εύκολα καθώς τα παράγουμε ήδη φυσικά. Καθένας από εμάς παράγει περίπου 15 γραμμάρια υαλουρονικού οξέος και ανακυκλώνουμε το μισό ποσό σε καθημερινή βάση. Όμως, όσο μεγαλώνουμε, τόσο μικρότερο είναι το υαλουρονικό οξύ που παράγουμε και αυτό οδηγεί σε σημάδια γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές και το ανομοιόμορφο δέρμα. Η συμπλήρωση των επιπέδων υαλουρονικού οξέος είναι επομένως το κλειδί για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης της επιδερμίδας καθώς μπορεί να διατηρήσει την υγρασία και τον όγκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Όταν περιλαμβάνεται στην φροντίδα της επιδερμίδας,το υαλουρονικό οξύ μπορεί να ενυδατώσει τόσο την επιφάνεια του δέρματος όσο και τα βαθύτερα στρώματά της. Μια τέτοια κρέμα είναι η DOS Hyaluronic Day Cream. Με βάση το υαλουρονικό οξύ, ενισχύει την υγρασία του δέρματος, μειώνει τις λεπτές γραμμές και προσφέρει ουσιαστική λάμψη στο θαμπό δέρμα. Για ακόμα μεγαλύτερα οφέλη, στόχευσε σε ένα σερουμ, καθώς περιέχουν μικρότερα μόρια που διεισδύουν πιο βαθιά στο δέρμα. Τοπ σε αυτή την κατηγορία είναι το ολοκαίνουργιο Murad Revitalixir Recovery Serum. Αυτός ο ορός αναζωογόνησης για πρόσωπο και μάτια περιέχει μικροσφαιρίδια που επανενεργοποιούν τις κυτταρικές λειτουργίες και λειαίνουν τις γραμμές έκφρασης, αποκαθιστώντας τη ζωντάνια και τη νεανικότητα της επιδερμίδας σε πρόσωπο και μάτια. Μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους, ενισχύει την απαλότητα και την υγρασία του δέρματος και λειαίνει και φωτίζει την επιδερμίδα.