Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!

Πως να κάνεις detox στο δέρμα σου

Posted by valitsa 05/03/2019 0 Comment(s) Αφυδάτωση,Γενικά,Πρόσωπο,

 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ DETOX ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ

 

Έχεις κόψει τη ζάχαρη, τους κακούς υδατάνθρακες και έχεις ξεκινήσει φουλ Pilates, αλλά τι γίνεται με το δέρμα σου; Ορίστε 4 εύκολα tips για αποτοξίνωση της επιδερμίδας μας!

  • Ατμός + AHA = ΛΑΜΨΗ

Είναι μια πολύ απλή αλλαγή, αλλά κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα AHA Cleanser ή mask, χρησιμοποιήστε το στο μπάνιο ή το ντους. Ο ατμός θα το ενεργοποιήσει για να δώσει ακόμη πιο μαλακό και πιο λαμπερό δέρμα. Τα AHAs κάνουν πολύ περισσότερα από την απλή λείανση της επιφάνειας του δέρματος. είναι παρόμοια με τις ρετινόλες και όταν χρησιμοποιούνται τακτικά βοηθούν στην ισορροπία της επιδερμίδας. To Murad AHA / BHA Exfoliating Cleanser είναι αυτό το καθαριστικό πήλινγκ που απολεπίζει ήπια και καθαρίζει σε βάθος ενώ ενισχύει την ενυδάτωση και φωτεινότητα του δέρματος.

  • Κάνε μια μάσκα αργίλου ή μάσκα με ενεργό άνθρακα

Κάθε φορά που αισθάνεσαι ότι το δέρμα σου χρειάζεται ένα βαθύ καθαρισμό κάνε μια μάσκα αργίλου ή με ενεργό άνθρακα γνωστό για τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες. Η Juliette Armand Charcoal Detox Mask είναι αυτή η μάσκα που θα απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα και προσφέρει έξτρα λάμψη και ζωντάνια.

  • Κάνε ένα salt bath

Δεν χρειάζεται να είναι κάτι φανταχτερό - μπορείς να βάλεις μέχρι και το κλασσικό αλάτι που έχεις στο σπίτι σου. Χαλαρώνοντας σε ένα ζεστό αφρόλουτρο με αλάτι καθαρίζεις βαθιά τους πόρους του δέρματος. Τα Saltic είναι άλατα μπάνιου από 100% αγνό, ακατέργαστο ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων θα προσφέρουν όλα τα οφέλη του αλατιού και της απόλυτης αποτοξίνωσης.

  • Αφιερώστε ένα λεπτό της ημέρας για να κάνετε μασάζ στο πρόσωπο σας

Ενα γρήγορο μασάζ προσώπου ενώ καθαρίζεσαι ή βάζεις την ενυδατική σου κρέμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονωθεί η ροή του αίματος, η οποία θα προσθέσει λάμψη και θα γεμίσει το δέρμα. Ιδανικά αν έχεις το DOS Jade Roller είναι αυτό το εργαλείο μασάζ προσώπου που αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος αλλά και ελαττώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια καθώς επίσης βοηθά τα προιόντα να απορροφηθούν καλύτερα στο δέρμα σου.