Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!

HYDRADERM! Ξεδιψάει ακόμη και την πιο αφυδατωμένη επιδερμίδα!

Posted by valitsa 23/09/2020 0 Comment(s) Αφυδάτωση,Ομορφιά και Επιστημονικές Καινοτομίες,

 

Βαθιά βουτιά στην ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ με τα προϊόντα της νέας σειράς της Academie HYDRADERM με τουλάχιστον 98% συστατικά φυσικής προέλευσης!

 

Οι περιβαλλοντικές επιθέσεις μπορούν να αφυδατώσουν το δέρμα με αποτέλεσμα να χάνει τη λάμψη του και την ελαστικότητά του και τείνει να γίνεται ξηρό. Για τη διατήρηση των επιθυμητών επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας, τα ερευνητικά εργαστήρια Académie Scientifique de Beauté δημιούργησαν τη σειρά HYDRADERM.

 

Πρόκειται για μια σειρά περιποίησης, πλούσια σε δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, που παρέχει πλήρη ενυδάτωση σε 3 φάσεις:

1. ΑΜΕΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

2. ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

3. ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗΣ

 

Η HYDRADERM περιέχει τουλάχιστον 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με διαφορετικές υφές, από τις πιο λεπτόρρευστες μέχρι τις πιο πλούσιες.

 

Στηρίζεται στην Eco-Βιομιμητική μια επιστημονική προσέγγιση που σέβεται το δέρμα και διατηρεί σε ισορροπία το μικροβίωμα του. Η τεχνική παραγωγής της Academie, παρέχει την δυνατότητα της ανάπτυξης θεραπειών βιοσυμβατών με την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ευνοεί την καλύτερη διείσδυση και αποτελεσματικότητα αυτών. Χάρη στην υψηλή ανεκτικότητα της φόρμουλας των συστατικών, το δέρμα προσαρμόζεται καλύτερα στο περιβάλλον του.

 

Βασικό συστατικό των προϊόντων της hydraderm είναι το Αυθεντικό Νερό Μήλου. Πλούσιο σε κάλιο , μαγνήσιο, ψευδάργυρο και ασβέστιο, βελτιώνει τον ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων και την συνοχή τους, έχοντας έντονη ομοιότητα με το νερό που υπάρχει φυσικά στο σώμα.

Ανακάλυψε τη νέα σειρά προϊόντων Hydraderm που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και αναζωογόνηση ακόμη και στη πιο ξηρή, θαμπή επιδερμίδα!