Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!

Double Cleansing! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Posted by tania 23/10/2023 0 Comment(s) Πρόσωπο,
 
 
Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον διπλό καθαρισμό, συμπεριλαμβανομένου, τι στο καλό είναι — και αν μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην υγεία και την εμφάνιση του δέρματός σου.
 
 
Τι είναι ο διπλός καθαρισμός;
 
Το λεγόμενο Double Cleansing δεν είναι απλώς η επανάληψη της πράξης του πλυσίματος του προσώπου μας. Πρόκειται για τη χρήση δύο διαφορετικών τύπων καθαριστικών για να πλύνουμε το πρόσωπό μας, ώστε να επιτύχουμε βαθύτερο καθαρισμό.
 
Πρώτον, χρησιμοποίησε ένα καθαριστικό με βάση το λάδι ή ένα μικκυλιακό προϊόν ((micellar)  Αυτό βοηθά στην αφαίρεση του μακιγιάζ καθώς και του αντηλιακού (το οποίο δεν παραλείπεις να φοράς καθημερινά, σωστά;).
 
Όσοι χρησιμοποιούν βαρύ makeup καθημερινά καθώς και εκείνοι με λιπαρό δέρμα καλύτερα να επιλέξουν μια φόρμουλα με βάση το λάδι από μια μικυλλιακή. Επειδή το makeup και το σμήγμα είναι λιπόφιλα (που σημαίνει ότι διαλύονται στο λάδι) η χρήση ενός καθαριστικού με βάση το λάδι μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική.
 
Τώρα ήρθε η ώρα για τον δεύτερο καθαρισμό, ο οποίος βοηθά στην απομάκρυνση περιβαλλοντικών ρύπων και υπολειμμάτων. Οποιοδήποτε απαλό καθαριστικό της επιλογής σου θα κάνει την εναπομείνουσα δουλειά
 
Ποια είναι τα οφέλη του διπλού καθαρισμού;
 
Ένα καθαρό πρόσωπο είναι πιο υγιές - και τελικά, είναι και πιο ικανό να απορροφήσει τα προϊόντα που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια για να το ενυδατώσεις και να το φροντίσεις (βλέπε ενυδατικές κρέμες, serums etc). 
 
Ποιος πρέπει να κάνει διπλό καθαρισμό — και πότε;
 
Αν χρησιμοποιείς makeup κι αντιηλιακο καθημερινά και έχεις ή έχεις λιπαρό δέρμα το Double Cleansing θα κάνει διαφορά. Πότε πρέπει να κάνεις double cleansing; Επειδή το πρωί το δέρμα μας είναι ήδη καθαρό, μπορείς να ακολουθήσεις μόνο το βήμα του απλού καθαρισμού και στη βραδινή ρουτίνα σου να εφαρμόσεις το double cleansing.
Όποια κι αν είναι η ρουτίνα καθαρισμού κι ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός σου, μετά πάντα χρησιμοποιείς μια κατάλληλη ενυδατική κρέμα για να επανεγκατασταθεί αμέσως η ενυδάτωση της επιδερμιδας
 
Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, εδώ είναι 6 προιόντα για double cleansing, που θα πρέπει να σκεφτείς να ενσωματώσεις στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου!
 
Dermalogica oil to foam total cleanser
 
Θέλεις να κάνεις double cleansing με ενα μόνο προϊόν;  Αυτό το all-in-one cleanser αφαιρεί το μακιγιάζ και το αντηλιακό ενώ καθαρίζει το δέρμα, αφήνοντάς το αμέσως απαλό και λείο.Η φόρμουλα ξεκινά ως ένα χρυσό τζελ-έλαιο για να λιώσει τα στρώματα του μακιγιάζ, το σμήγμα, το αντηλιακό και περιβαλλοντικούς ρύπους ενώ στη συνέχεια μεταμορφώνεται όταν προσθέσεις λίγο νερό σε έναν πλούσιο αφρό για να ξεπλύνει γρήγορα τυχόν εναπομείνασες ακαθαρσίες
 
Precleanse 
 
Dermalogica Precleanse
 
Πολυβραβευμένο υδατοδιαλυτό καθαριστικό λάδι για βαθύ καθαρισμό που διαλύει το σμήγμα και τους λιποδιαλυτούς ρύπους που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος. Για απόλυτα καθαρό και υγιές δέρμα εφαρμόζετε το πρόγραμμα διπλού καθαρισμού, που αρχίζει με το PreCleanse. Με βάση έλαια Ελιάς, Βερίκοκου και ενισχυμένο με έλαιο από τον καρπό του δέντρου Κίουι διαλύει το σμήγμα, το λιποδιαλυτό μακιγιάζ, την αδιάβροχη μάσκαρα, τα αντιηλιακά, τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τα υπολείμματα των προϊόντων που παραμένουν στο δέρμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρίζει σε βάθος ακόμη και το πιο λιπαρό δέρμα. 
 
Medik8 Micellar Mousse
Αξιοποιώντας την εξαιρετική δημοτικότητα των παραδοσιακών micellar waters, το Micellar Mousse το πάει ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας μια εξαιρετικά κρεμώδη υφή που είναι ταχύτερη και πιο αποτελεσματική στην απομάκρυνση του μακιγιάζ από ό, τι τα micellar water και τα παραδοσιακά προϊόντα καθαρισμού σε μορφή αφρού. Το Medik8 Micellar Mousse μπορεί να αφαιρέσει εντονοmakeup, ενώ είναι εξαιρετικά απαλό για το δέρμα. Μπορεί να λειτουργήσει και σαν μεμονωμένο βήμα 
 
Juliette Armand Elements Micellar Cleansing Foam
Καθαριστικός αφρός προσώπου με μικροσφαιρίδια ελαίου (μικκύλια) για όλους τους τύπους δέρματος και για ευαίσθητα δέρματα. Αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ, τους ρύπους και τη λιπαρότητα από την επιδερμίδα του προσώπου και από την περιοχή των ματιών, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και ξηρότητα.
 
Cleansers
 
Dermalogica special cleansing gel
Αφρώδες συμπυκνωμένο τζέλ χωρίς σαπωνοποιητικά στοιχεία, απομακρύνει τέλεια τους ρύπους χωρίς να αφαιρεί την απαραίτητη για το δέρμα υγρασία
 
Medik8 Gentle Cleanse
Ένα αναζωογονητικό, αφρίζον προϊόν καθαρισμού σχεδιασμένο για να απομακρύνει αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες, προστατεύοντας παράλληλα το φυσικό φραγμό του δέρματος, αφήνοντας ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα να νιώθει φρέσκο και λαμπερό.
 
asap Daily Facial Cleanser
Μία σύνθεση oil free που καθαρίζει ήπια το δέρμα από το make-up και τους ρύπους. Περιέχει AHAs που αποβάλλουν ήπια τα νεκρά κύτταρα. Ισχυρά αντιοξειδωτικά, όπως White Tea, που διατηρεί την ακεραιότητα του κολλαγόνου, προάγοντας σφριγηλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. Βελτιώνει την εικόνα του θαμπού, φωτογηρασμένου και γηρασμένου δέρματος.