Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!

Dermalogica Cooling Aqua Jelly: Ανάλαφρο, δροσερό, ενυδατικό!

Posted by valitsa 12/03/2021 0 Comment(s) Ομορφιά και Επιστημονικές Καινοτομίες,Πρόσωπο,

 

 

Το νέο προϊόν της Dermalogica Cooling Aqua Jelly της σειράς clear start είναι πλέον διαθέσιμο και εμείς ενθουσιασμένοι, πρόθυμοι να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με αυτό! 

 

Τι είναι το Cooling Aqua Jell ;

Ανάλαφρο, δροσερό ενυδατικό προϊόν σε μορφή τζελ που βελτιώνει την υφή του λιπαρού δέρματος, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

 

Σε ποιο στάδιο της καθημερινής φροντίδας του δέρματος του πελάτη μου εντάσσεται το Cooling Aqua Jelly;

Το Cooling Aqua Jelly μπορεί να εφαρμοσθεί μετά το στάδιο του καθαρισμού και της τόνωσης, κάθε πρωί και βράδυ. Θα πρέπει να εφαρμόζεται μετά τον ορό και κάτω από το αντιηλιακό προϊόν.

 

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο Cooling Aqua Jelly και τη Skin Soothing Hydrating Lotion;

Το Cooling Aqua Jelly είναι ένα ανάλαφρο, δροσερό ενυδατικό σε μορφή τζελ κατάλληλο για το λιπαρό δέρμα,  ενώ η Skin Soothing Hydrating Lotion είναι ένα αναπλαστικό ενυδατικό για το μικτό προς κανονικό δέρμα.

 

Γιατί το Cooling Aqua Jelly έχει μπλε χρώμα;

Το μπλε χρώμα προέρχεται από ένα μείγμα βοτανικών εκχυλισμάτων: φύλλα/άνθη από Αγριοπασχαλιά ή Μελία η Αζεδαράχειος (Chinaberry), Κόκκινη Άλγη (Red Algae), Κολοκύθα Κισσού (Ivy Gourd Fruit), Μελιτζάνα (Eggplant Fruit), Αλόη (Aloe Flower), αρωματικό φυτό Ώκιμον το λεπτανθές ή Ιερός Βασιλικός (Holy Basil Leaf) και ρίζα Κουρκουμά (Turmeric Root).

 

Είναι ανακυκλώσιμη η συσκευασία του Cooling Aqua Jelly;

Ναι, είναι ανακυκλώσιμη η συσκευασία του Cooling Aqua Jelly, καθώς το 38% της κατασκευάζεται από ανακυκλώσιμο πλαστικό.

 

Ποιες είναι οι κατάλληλες ηλικίες για να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα της σειράς Clear Start;

Η σειρά προϊόντων Clear Start είναι ιδανική για χρήση από άτομα στην εφηβεία και γύρω στα 20.

 

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στη σειρά Clear Start και στην Active Clearing;

Η σειρά προϊόντων Clear Start είναι ιδανική για το πιο νεανικό δέρμα, το οποίο είναι πιο πιθανό να εμφανίσει ανεξέλεγκτες ακνεϊκές βλάβες, λόγω της υπερπαραγωγής σμήγματος. Η σειρά προϊόντων Active Clearing είναι ιδανική για το πιο ώριμο δέρμα, το οποίο είναι πιθανό να εμφανίσει επαναλαμβανόμενες ορμονικές εξάρσεις, βραδύτερο κυτταρικό κύκλο και μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση.

 

Είναι κατάλληλο το Cooling Aqua Jelly για χορτοφάγους;

Ναι, είναι κατάλληλο για χορτοφάγους, όπως και όλα τα προϊόντα της σειράς Clear Start, καθώς δεν περιέχουν γλουτένη, δεν έχουν προηγηθεί πειράματα σε ζώα και δεν περιέχουν συστατικά ζωϊκής προέλευσης. Επίσης, δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα και αρώματα