Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!

Με το νέο Clarifying Oil-Free Water Gel θα έχεις πιο καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα σε μόλις 4 εβδομάδες!

Posted by valitsa 23/09/2020 0 Comment(s) Πρόσωπο,

 

 

Πείτε αντίο στις ατέλειες και καλωσορίστε ένα όμορφο, ισορροπημένο δέρμα! Ξέρεις πως; Mε το ΝΕΟ Clarifying Oil-Free Water Gel!


Αυτό το μη-λιπαρό, μη φαγεσωρογόνο, υδατοδιαλυτό προϊόν, απομακρύνει, καθαρίζει και διακόπτει τη δράση των βακτηρίων που μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Quorum Sensing. Ενυδατώνει σε βάθος, ενώ το σαλικυλικό οξύ απολεπίζει και περιποιείται απαλά την επιδερμίδα, προσφέροντας ένα ισορροπημένο, μη-λιπαρό φινίρισμα. Το κορεάτικο εκχύλισμα κόκκινου πεύκου βοηθά στην διακοπή της «επικοινωνίας» μεταξύ των βακτηρίων χωρίς να σκοτώνει- μια διαδικασία που είναι γνωστό ότι προκαλεί ανισορροπία στα μικροβίωμα (στη μικροχλωρίδα) και ερεθισμό.

 

Εξισορροπώντας το Μικροβίωμα: Μια επαναστατική διαδικασία για ένα καθαρότερο δέρμα.

Το δέρμα μας φιλοξενεί εκατομμύρια απολυτά ισορροπημένα βακτήρια γνωστά ως μικροβίωμα μικροχλωρίδα του δέρματος. Το μικροβίωμα προστατεύει σας δεύτερο δέρμα μα τα βακτήρια να είναι αβλαβή ως «άτομα». Όμως δεν είναι καθόλου «αντικοινωνικά»…Στην πραγματικότητα, επιστημονικές έρευνές δείχνουν ότι τα βακτήρια μπορούν να «αισθανθούν»  και να «μιλήσουν» μεταξύ τους σχηματίζοντας ομάδες. Σαν ομάδα, αυτά τα βακτήρια μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία του δέρματος, προκαλώντας ερεθισμούς και εξάρσεις ακμής.

Το  Clarifying oil free water gel περιέχει μια καινοτόμα τεχνολογία που διακόπτει την επικοινωνία μεταξύ των βακτηρίων, έτσι ώστε να μην μπορούν να σχηματίσουν ομάδες και να προκαλέσουν ανισορροπία στο μικροβίωμα του δέρματος .

Το αποτέλεσμα; To μικροβίωμα σας παραμένει ισορροπημένο κα αντιλαμβάνεστε ένα εμφανώς πιο καθαρό, ενυδατωμένο και υγιές δέρμα.

 

Κλινικά Αποτελέσματα Αμέσως μετά τη χρήση:

  • Το δέρμα εμφανίζει μειωμένη λιπαρότητα και είναι καταπραϋμένο.
  • Το 84% δήλωσε ότι αισθάνθηκε αμέσως το δέρμα του ισορροπημένο (όχι πολύ λιπαρό, ούτε και πολύ ξηρό).

Μετά από 4 εβδομάδες:

  • Το 92% παρατήρησε μια πιο καθαρή επιδερμίδα.
  • Το 100% αισθάνθηκε το δέρμα του πιο λείο.