Δωρεάν δείγματα με κάθε σας αγορά!

Λαμπερό και υγιές δέρμα, μέρα και νύχτα με το Νέο Vita-C Glycolic Brightening Serum!

Posted by valitsa 25/09/2020 0 Comment(s) Ομορφιά και Επιστημονικές Καινοτομίες,Πρόσωπο,

 

 

Λαμπερό και υγιές δέρμα, μέρα και νύχτα, με το Νέο Vita-C Glycolic Brightening Serum!

 

Για το δέρμα χρειάζεται τη βιταμίνη C;

Η ρύπανση και η υπεριώδης UV ακτινοβολία, μπορούν να επιταχύνουν τις βλάβες του δέρματος μέσω του οξειδωτικού στρες (ελεύθερες ρίζες). Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που υποστηρίζει ένα πιο υγιές δέρμα και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των διαφόρων ορατών βλαβών του δέρματος. Παράλληλα, το Γλυκολικό οξύ μπορεί να αναδείξει μια πιο λαμπερή επιδερμίδα και να βοηθήσει τη βιταμίνη C να διεισδύσει απολεσματικότερα στο δέρμα.

 

Το νέο προϊόν της Murad, Vita-C Glycolic Brightening Serum είναι ένας ορός σταθεροποιημένης βιταμίνης C με μικροσωματίδια χρυσού και γλυκολικό οξύ, για θεαματικά φωτεινότερη και πιο υγιή όψη στο δέρμα. Θα σου χαρίσει ομοιογενή τόνο δέρματος, ομαλή υφή επιδερμίδας, λάμψη και ενυδάτωση για μία εμφανώς πιο υγιή εμφάνιση!

 

Το σύμπλεγμα βιταμίνης C ενισχύει τη σταθερότητα του L-ασκορβικού οξέος και την ικανότητα να φωτίζει το δέρμα. Το γλυκολικό οξύ επιταχύνει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα για να αναδείξει μια πιο λαμπερή επιδερμίδα και να βοηθήσει τη βιταμίνη C να διεισδύσει αποτελεσματικότερα στο δέρμα.

 

Κλινικά Αποτελέσματα:

Κατόπιν χρήσης 1 εβδομάδας:

Ποσοστό πάνω από 70% παρατήρησε πιο λαμπερό και υγιές δέρμα.

Κατόπιν χρήσης 4 εβδομάδων:

Το 83% παρατήρησε ότι είχε πιο λαμπερό, φωτεινό δέρμα.

Τo 86% δήλωσε ότι είχε πιο υγιές δέρμα.

 

2 θάλαμοι είναι καλύτεροι από 1!

Η συσκευασία «διπλού εξωτερικού και εσωτερικού θαλάμου» του Vita-C Glycolic Brightening Serum, αποτρέπει την οξείδωση και προσφέρει μια συμπυκνωμένη, φρέσκια δόση βιταμίνης C και γλυκολικού οξέος με κάθε χρήση, βελτιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα και τη δράση της βιταμίνης C, αποκαλύπτοντας ένα πιο φρέσκο και λαμπερό δέρμα! Επίσης, το συγκεκριμένο δοσομετρικό στόμιο παρέχει ισχυρή, ακριβή ποσότητα προϊόντος κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε (70% βιταμίνη C και 30% γλυκολικό οξύ).